Kedves Kurucok!
Nyelvoktatással és szakfordítással foglalkozó vállalkozásom van. Mivel az összefogás, az elesettek segítése számomra mindennél fontosabb cél, a segítségemet szeretném felajánlani Pierre Daher számára.
Mivel Pierre Daher elégtelenre vizsgázott hallás utáni szövegértésből az Országgyűlésben, kedvezményes, magánórás nyári intenzív nyelvtanfolyamot szeretnék felajánlani országunkban élő barátunk részére.
Két hét alatt akár az alapfok is elérhető, vizsgaszervezést is vállalok!
Teljes körű beszéd-, írás-, olvasás és hallás utáni szövegértési készségek fejlesztése hatékony módszerekkel! Két hét nyelvtanulás után akár egy kétperces parlamenti felszólalást is önállóan képes lesz megszerkeszteni és felolvasni!
Mivel felajánlásomat nem szeretném burkolt hirdetésként felhasználni, nevet és elérhetőséget nem adok meg, viszont megkérem a Kuruc.info szerkesztőit, ha Pierre Daher jelentkezik, és élni szeretne a lehetőséggel, irányítsák hozzám.
Jelszavunk: "Beszéljen Ön is magyarul legalább alapfokon a Magyar Országgyűlésben!"

(Olvasónktól, Kuruc.info)

Címkék: fidesz pierre daher

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr502134657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása