A Hírszerző vezető cigánybloggerével, Balogh Artúrral, az utóbbi időben igencsak elszaladt a ló. A minap már hivatkoztunk „P mint Paraszt!” c. örökbecsűjére. Tegnap megint írt egy olyan anyagot, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Talán mondanunk sem kell, az olaszliszkai állítólagos lövöldözésről ír benne, és igen kemény válaszreakciót (egyenesen cigány-fehér háborút) ígér be. Artúrunk a cikket 19:28-kor küldte fel a Hírszerzőre (ITT ellenőrizhető a dátum és időpont), azaz 7 óra 9 perccel azután, hogy a sajtóban (12:19-kor pl. a Klubrádión; a Népszabadságra a hír pár perccel 14 óra után került fel, hozzánk pedig 14:58-kor) elsőként megjelentek a lövések kacsa voltát igazoló cikkek. Ezen több, mint hét (de, ha „csak” az Artúr által is állandóan olvasott Kurucnál maradunk, négy) óra alatt politológus-zsenink (annak tartja magát...) nem olvasott hírportálokat, nem hallgatott rádiót, nem nézett TV-t – ezért írta még este is azt, hogy igenis megtámadták a liszkai orkokat. Ahogy egy magára valamit is adó politológus teszi, különösen, ha cikket ír, ugyebár. Hát igen – egyet értünk azokkal, akik szerint a Miskolci Egyetem Politológia karának szintje kritikán aluli. Ahol az ilyen buta, a „szakmájához” nem értő, helyesen írni nem tudó, ráadásul nyíltan fegyveres felkelésre, fehérirtásra uszító „emberek” lediplomázhatnak, az nem lehet túl elit hely...

Nézzük Artúrunk förmedvényét (betűhív, a helyesírási, központozási hibákat nem kijavító átvétel):
Gyilkolni , és gyilkolni akarnak a Parasztok!
Újra rálőttek egy olaszliszkai cigány házra ,a Paraszt , busafejű nácik!( MTI, Romnet)
A cigányok válaszcsapásra készülnek, nekem ezt mondták.

Büdös Parasztok , ezt akartátok?
Azt hiszitek, hogy a cigányok megijedtek?

Beszéltem egy - két szélsőséges radikális cigánnyal akiknek elfogyott a türelmük, és nektek Parasztoknak köszönhetően Magyarország pillanatok alatt polgárháborús helyzetbe kerülhet. Ti Hazaromboló gumicsizmás tetük!

Tudom, hogy a Fasiszta Jobbik áll a provokáció mögött de a cigányok , nem fogják megkülönböztetni a hazai gádzsókat, hiszen nem várható el a feldühödött ártatlan cigányoktól, hogy ránézésre megmondják azt, hogy ki milyen pártszimpatizáns.

Innen üzenem a Belügyminiszter Úrnak, hogy veszélyben van a haza biztonság a Náci Parasztok magatartása miatt!

A FIDESZ a helyett, hogy a cigányokat fegyelmező törvényeket fogadtat el a gádzsó parlamentben egyfolytában, jó lenne ha már a Jobbik Fasiszta Náci Parasztokra koncentrálna ha el akarja kerülni azt legnagyobb csúfságot, hogy a keresztény- konzervatív kormány alatt törne ki a belháború!

Gondolom mindenki látta a Blöff című filmet!
Európa szégyene akar lenni Magyarország?

A cigányok szerveződnek!

By

Balogh Artúr
Ahogy látható, Artúr a Jobbikot és a Gárdát gyanúsítja a támadással – akárcsak radikális elvbarátai (egy, szintén cigók által írt, hasonlóan fehérirtással fenyegetőző cikk ITT).
Hadd hívjuk fel megint (előző, kapcsolódó cikk ITT) a jónép figyelmét arra, hogy Balogh Artúr létező személy. Ha nem az lenne, hanem – ahogy azt egyesek állítják – az úgymond „cigánygyűlölő” hírszerzősök „médiahack”-e, akkor már rég lebuktak volna ezzel. Ezt a vegytiszta, nyílt fehérellenes uszítást és ezáltal a cigányok kőkemény lejáratását nem hiszem, hogy tolerálnák a Rádió C-sek, az Origo és az Index munkatársai, vagy éppenséggel a Roma Szakkollégium tagjai, ha mindez csupán valaki(k) szórakozása lenne. Háttér: a  Rádió C csinált egy egyórást interjút főhősünkkel és kebelbarátjával, a cigány jogvédő Radics Bélával; az Origo és az Index munkatársai látták élőben felszólalni Miskolcon, és ezt meg is írták stb. Ami pedig a Roma Szakkollégiumot illeti, Artúrunk épp most írt alá egy Solymosi Imrének címzett közleményt. Arról nem is szólva, hogy számtalan „elemzést” publikált már a RomNeten meg a C-Pressen (lásd EZT). Ha valóban kitalált, kizárólag a cigányság lejáratására szolgáló, fiktív személy lenne Artúr, akkor elégedetten csettintenénk: valami hihetetlen profizmussal csinálják a hírszerzősök. De nem az: Artúr fellép a cigány rádióban, belepofázik lakossági fórumokba, sorra találkozik cigó jog/fajvédőkkel (Radics, Roma Szakkollégium) stb. Piszok nehéz lenne mindezt úgy összehozni, hogy egyszer se bukjanak meg az őt kitaláló vicces kedvű emberkék.
(Kuruc.info)

Címkék: cigánybűnözés anyaország

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr992134630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása