Török Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő szerint Schiffer András valótlanságot állított, amikor azt mondta, hogy a parlamenti pártok közül csak az LMP képviseltette magát a Budapest Pride vasárnap esti megnyitóján Budapesten. Igen, megint elkezdődött a közszeméremsértő aberráció, a felvonulást szombatra tervezik, bővebben a honlapjukon.


Harcoljunk a "jogaikért"! Még több kereszténygyalázást!

A szocialista politikusnak az MTI-hez vasárnap késő este eljuttatott közleménye szerint ő - az MSZP esélyegyenlőségi ügyvivőjeként - jelen volt a rendezvényen. Hozzátette: az egyik közösségi oldalon időrendben nyomon követhető a helyszínről adott közvetítése is.
Vasárnap este fokozott rendőri biztosítással kezdődött meg a Budapest Pride, "a leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek film- és kulturális fesztiválja" Budapesten, a Teréz körúti Művész moziban. A deviáns fesztivál megnyitóján természetesen beszédet mondott az amerikai nagykövet, a brit nagykövet pedig videoüzenetben köszöntötte a résztvevőket.
Schiffer András, az LMP frakcióvezetője az MTI-nek elmondta: fontosnak tartják azokat a szimbolikus gesztusokat, amelyekkel egyértelművé teszik, hogy egyenjogúnak fogadják el az "LMBT-közösséget". Az idei egyhetes programsorozatot Györgyi Anna Jászai Mari-díjas színészművésznő nyitotta meg. 
(MTI nyomán)

Címkék: extra antimagyarizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr592130526

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az elrejtett zászló 2010.07.05. 16:54:47

Pár éve még ott tartottunk, hogy az LMBT közösség tagjainak jogai kezdik megközelíteni a heteró többségét, a fesztivál egy pedig vidám színfoltja volt Budapestnek, amelynek a megnyitóján a kormányzat is rendszeresen képviseltette magát (pl. egy ilyen m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása