A Kaparot nevű zsidó szertartás lényege röviden az, hogy a férfi fog egy kakast, a nő pedig egy tyúkot – lehetőleg fehér legyen a madár tollazata -, azt meglengetik fejük fölött, majd miután minden bűnüket átadták pörgetés közben a baromfinak, levágják azt.
Ezek után normál esetben az elvágott torkú baromfit a tulajdonos visszakapta, saját magának azonban nem készíthette el, és a szegényeknek adta (az alább bemutatott videón ennek jelét sem látni, bár a körülményeket látva talán jobb is).
Érdekes felvetés lenne megvizsgálni azt, hogy a különböző népek áldozatai miben különböznek igazán. Honfoglaló őseink például lovat áldoztak, azt, ami számukra a legdrágább kincs volt. A zsidók pedig - talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy jellemükhöz hűen - azt áldozzák fel, ami számukra értéktelen. Milyen lehet Jehova, ha mindezt elfogadja? Figyelem, az alábbi videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!
 
 
(SZKR nyomán)

Címkék: videók zsidóbűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr142124136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása