Terrorelhárítási Központot alakít ki a rendőrség - olvasható abban a sajtóanyagban, amelyet a mai állománygyűlést követően, a sajtótájékoztatót megelőzően bocsátottak az újságírók rendelkezésére. Tényleg, ez kell nekünk, hisz annyi tálib fegyveres rohangál Borsodban, sőt, megbízható információink szerint Bin-Ladent Tarnabodon rejtegetik hívei. Kell a Terrorelhárítási Központ, kell, mert a magyarok még nem félnek eléggé. 
Az új szervezet kialakításával összefüggő feladatok végrehajtásával Hatala József, a július 1-jei hatállyal kinevezett országos rendőr-főkapitány Bodnár Zsoltot, a Budapesti Rendőr-főkapitányság eddigi bűnügyi igazgatóját bízta meg főkapitányi biztosként.
A személycseréket rögzítő sajtóanyag szerint a Készenléti Rendőrség is új vezetőt kap, július 1-jétől az eddigi helyettes, Sándor Miklós irányítja a szervezetet.
(MTI)

Címkék: rendőrbűnözés anyaország

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr672123004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása