A Szili Katalin vezette Szövetség a Jövőért Mozgalom (SZJM) indulni kíván az őszi önkormányzati választásokon – információink szerint erről hozott egyhangú döntést a szervezet közgyűlése tegnap.
A Pallas Páholyban megtartott gyűlésen a küldöttek megalakították az országos választási előkészítő bizottságot, amelynek feladata a képviselő- és polgármesterjelöltek kiválasztása. Úgy tudjuk, hogy az SZJM közgyűlése határozott arról is, hogy a választásokra szövetségeseket keresnek – miként informátorunk fogalmazott – a civil mozgalmak és a baloldalon jelen lévő politikai erők között.
Szili Katalin már évek óta, különösen a 2004 decemberi, kettős állampolgárságról szóló népszavazás óta, egyre markánsabban különutas politikát folytat az MSZP-n belül. A volt házelnök népi nemzeti értékeket képviselő baloldali álláspontja a trianoni emléknap kapcsán is tetten érhető volt, hiszen a szocialista frakcióból egyedül ő vett részt a parlamenti megemlékezésen.
(MNO)

Címkék: mszp szili katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr682121493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása