Szombaton, 2010. június 26-án szívéhez kapott, és harminchét éves korában távozott közülünk Dániel Márton Szék alpolgármestere, a helybeli RMDSZ elnöke, a Magyarok Világszövetségének tagja, számos civil szervezet lelke, alapítója.
Fiatal, lelkes élete maga volt a testet öltött közösség- és hazaszeretet. Őrizte, ápolta Szék hagyományait és népviseletét, szervezte faluközössége életét és kereste számára a kitörési pontokat, és megszállottan hitt a magyar nemzet egységében.
Volt Birtalan-nap, amelyre sikerült „összeterelnie” olyan magyar vezetőket, akik korábban sohasem találkoztak egymással egyszerre. 2002-ben Patrubány Miklós, Tőkés László, Markó Béla, Orbán Viktor ebben a sorrendben követték egymást a Szék központjában rendezett megemlékezés szónoki emelvényén. Ez Marci érdeme volt.
A Magyarok Világszövetsége együtt gyászolja Dániel Marcit özvegyével és két elárvult fiával, Márton Leventével (11) és Botonddal (7), hozzátartozóival, Szék egész népével.
Budapest, 2010. június 29.
MVSZ
(Kuruc.info)

Címkék: szék dániel márton alpolgármester

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr492121553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása