Már bizonyára értesültek róla, hogy a Jobbik Ajkai Alapszervezete is belépett azon Jobbik szervezetek sorába, amelyek adományokat gyüjtenek az árvízkárosultak számára.
A hazánkat szinte gazdasági "megszállás" alatt tartó multinacionális cégek némelyike azonban most is kimutatta foga fehérjét.
Így történt ez az ajkai LIDL áruház kapcsán is, ahonnan elzavarták tagtársainkat. Az adománygyűjtés technikája a nevezett cégnek is hasznot kovácsolt volna, hiszen az adományozók az üzletben vásárolják meg a károsultaknak szánt termékeket. Mindezek apropóján Kovács Attila ajkai alelnök levélben fordult a LIDL Magyarország Bt. területi igazgatójához, hogy járuljon hozzá tagtársaink üzlet előtti standolásához.
A kapott választ alább olvashatják:
"Tisztelt Kovács Attila!
Köszönjük levelét, melyben adománygyűjtésről tájékoztat minket. Mivel a Lidl Magyarország Bt. pártsemleges, így sajnálatos módon nem áll módunkban támogatni kezdeményezésüket.
Szíves megértését köszönjük, reméljük az Önök kezdeményezése ennek ellenére sikerrel jár.
Üdvözlettel
Medovarszki György - Kereskedelmi Vezető
Lidl Magyarország Bt."
Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy ilyen okok mögé bújva próbálják magukat kivonni a multik a közös áldozatvállalásból. Gyűjtési akciónk karitatív misszió keretében zajlik és nem "pártrendezvény". Számunkra az ilyen és ehhez hasonló, összefogást jelképező tevékenység jelenti a valódi nemzeti együttműködés rendszerét.
Karitatív munkánkat továbbra is folytatjuk, és a pénzszivattyúként működő multinacionális vállalatok nélkül is siker fogja koronázni munkánkat, hiszen számunkra az az igazi fizetség, ha segíthetünk nemzettestvéreinken.
Galambos István Veszprém megyei alelnök

Címkék: zsidóbűnözés antimagyarizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr502121586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása