Mindenki emlékezetében elevenen él az a csaknem négy évvel ezelőtti jelenet, amikor a kommunista rendszer elleni forradalom évfordulóján megindult annak jelképe, egy T-34-es harckocsi. Hazafiak hangos örömrivalgása kísérte a tankot, vezetője pedig néhány percre ismét huszonéves pesti srácnak érezhette magát.
Őt magát később eljárás alá vonták, rongálás és közúti veszélyeztetés miatt egy év négy hónap szabadságvesztést kapott két évre felfüggesztve, továbbá a bíróság négyszázhetvenezer forint pénzbírságra és kártérítésre kötelezte a kisnyugdíjast, mindenki „Tankos” Gyuri bácsiját.
Ekkora összeg előteremtésére természetesen önerőből semmi esélye nem volt, még annak a veszélye is felmerült, hogy „Tankos” Gyuri bácsi házára is végrehajtást rendelnek el. Azonban a nemzeti tábor immár sokadik alkalommal mutatta meg összetartozását és mondta ki: sosem vagy egyedül! A Nemzeti Jogvédő Szolgálat segítségével igaz hazafiak saját megtakarított pénzecskéiket adták össze, így „Tankos” Gyuri bácsi háza és nyugdíja megmenekült, lekerült válláról ez a nyomasztó anyagi teher.
Ebből az alkalomból a Nemzet, Haza, Család Egyesület sajtótájékoztatót tart 2010. július 2-án (pénteken) 14 órakor a Deák téren ott, ahol csaknem négy évvel ezelőtt a forradalom egy harckocsi formájában ismét megelevenedett. A sajtótájékoztatón részt vesz Dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője; Horváth György, azaz „Tankos” Gyuri bácsi, valamint Kiss Róbert, a Nemzet, Haza, Család Egyesület tagja, a Magyar Nemzeti Gárda vezetője.
(Magyar Nemzeti Gárda)

Címkék: programajánló anyaország

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr452120304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása