Még hogy Stohl András egyre kevesebb szerepet kap az ittasan okozott autóbalesete óta: épp a Duna TV Janus című történelmi abszurdját forgatják főszereplésével Veszprém kádártai városrész vasútállomásán - írja az Index.
A Pozsgai Zsolt rendezésében készült tévéfilm a veszprémi Petőfi Színház Janus című előadásának adaptációja, ami a XV. században élt pécsi püspök és humanista költő Janus Pannonius szerepét abszurdan közelíti meg: a szereplők hajléktalanként egy kortalan történelmi időben mozognak. (Biztosak vagyunk benne, hogy csodálatos alkotás lesz, mely jelentősen gazdagítja majd a magyar kultúrát. Köszönjük, Duna TV! - a szerk.)
Ozorai András producer, aki még az előző Makk Károly-tévéfilm teljes stábját sem fizette ki, ezúttal az ORTT pályázatán nyert a filmre hatmillió forintot. Hétfőtől forgatnak négy napig.
(Index nyomán, kép: MTI)

Címkék: tv duna janus pannonius

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr722119188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása