Nemrég egy ballib kezdeményezés keretein belül a Facebookon csoportot indítottak, ahol várták azoknak az embereknek a támogatását, akik a köztudottan SZDSZ-es, szélsőliberális Vágó Istvánt szeretnék főpolgármesternek. A kvízrabbi melletti kampányt a szoci kötődésekkel bíró, rendkívül sokakat irritáló Hajdú Péter indította, ami már önmagában erőteljes löket volt a kudarc irányába.
Egy idő után persze a rasszistázás is napirendre került szép libsi szokás szerint (pirossal bekeretezve).
230 ezer vs 751
A legtöbb sajtóorgánum címlapon hozta a történetet, linkelték is a facebookos oldalt, ám cikkünk írásáig 751, azaz hétszázötvenegy támogatót sikerült maguk mellé állítaniuk. Az SZDSZ és holdudvara megsemmisült. Csak összehasonlításképp: nagyjából ugyanennyi idő alatt a "Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!" csoportot közel 230 ezren támogatták. 
Kuruc.info

Címkék: vágó istván médiahátszél

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr542118222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása