Érdeklődéssel olvastam tegnapi beszámolótokat, miszerint a Stop nevű hírportál főszerkesztője kábítószer-fogyasztó, és szerinte „füvezni igenis jó!”. Ehhez az információhoz egy adalék: nem Bohus Péter főszerkesztő az egyetlen a Stop szerkesztőségében, aki tudatmódosító szerekkel próbálja elviselni a szocik mélyrepülését…
 De van egy másik érdekes arc is az MSZP háza táján, akinek az előélete igencsak beszédes. Déri Balázs a napokban veszi át a bukott párt sajtófőnöki tisztét, a 34 éves „újságíró” korábban a Stop, majd a Hírextra főszerkesztője volt – egyik helyen sem alkotott maradandót. Ez azonban a legkevésbé sem probléma, mert Balázsnak befolyásos háttértámogatója van, akit úgy hívnak: Juszt László. A megkopott, korosodó riporter egyengeti a szerény képességű fiatalember pályáját, akinek legnagyobb erénye az, hogy az 1992-ben elhunyt Déri János fia.
Azt azonban csak nagyon kevesen tudják, hogy Déri Balázs a pornóiparban kezdte médiatevékenységét: 2002-től (éveken keresztül) a Hustler nevű (kemény)pornó magazin főszerkesztője volt. Munkássága eredményeként a „dugóorgánum” megszűnt, a külföldi tulajdonosnak egy idő után elege lett a veszteséges lap finanszírozásából.
És láss csodát: a kis Déri - a mocskos szexiparból kivakarózva - képes volt „megtisztulni”, és egészen az MSZP sajtófőnöki pozíciójáig emelkedni! Ez ám az igazi orgazmus!
Balázs ismét a helyére került: péniszek közül péniszek közé érkezett…
Big Cerka
(Kuruc.info)

Címkék: levelek olvasói

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr552115830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása