Az euró 283,8 forintot ért péntek reggel kilenc óra után pár perccel, csütörtök este ennél egy forinttal alacsonyabban jegyezték a közös európai pénzt. A svájci frank kilenc után 208,8 forinton állt, de nem sokkal korábban a 209-et is átlépte. A dollár árfolyama 229,8 forint volt.

A frankárfolyam több mint egy éve nem látott magasságokban van, így az e devizában eladósodottak akár negyedével többet törleszthetnek, mint hitelük felvétele után.

A Raiffeisen devizakereskedői pénteken 281,75 és 286,30 közötti euróárfolyamra számítanak - írta piai hírlevelében a bank. Az MTI szerint a kereskedők azt várják, hogy a forint árfolyamát a következő napokban is a nemzetközi piaci fejlemények határozzák meg.

(origo)

Címkék: euró frank forint dollár devizapiac forintárfolyam svájci

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr392108556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása