Hende mindenkit leváltott

 2010.06.25. 21:33

A korrupciós botrányok miatt leváltotta a honvédelmi minisztériumhoz tartozó cégek vezetését a tárcavezető. A társaságoknál lecserélték az eddigi igazgatóságokat és a felügyelő bizottságokat is. A cégeket átszervezik, a jövőben így több társaság ugyanahhoz az igazgatótanácshoz fog majd tartozni.
A miniszter azt mondta, hogy a takarékosság jegyében a törvényi minimumnak megfelelő létszámmal állnak majd fel a testületek, és fizetést csak egy társaságtól kapnak a tisztségviselők. „Hangsúlyozni kell, hogy ügyészségi büntető eljárások is érintik több gazdasági társaságunkat. Ezért nem meglepő, hogy megszülettek azok a tulajdonosi döntések, amelyek érintik valamennyi gazdasági társaság menedzsmentjét. Minden társaságnál új első számú vezető kinevezésére került sor” – fogalmazott Hende Csaba Fidesz-KDNP-s honvédelmi miniszter.
A minisztérium cégeinél az év elején merült fel a maffia-bűncselekmény gyanúja. A katonai ügyészség szerint magas rangú tisztek milliókat kértek vissza a katonai beszerzéseknél a tárcával szerződésben álló vállalkozásoktól.
(HírTV)

Címkék: csaba fidesz kdnp hende

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr932110402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása