A legtöbb youtube-os videó alá lehet keverni a dél-afrikai focidrukkerek jellegzetes hangszerének zúgását. A Google nem támadta meg a teljes internetet a zajjal, a vuvuzela nem szólal meg a más oldalakra beágyazott videóknál.

Míg a tévék, digitalizáló kártyák és különböző hangrendszerek gyártói azt próbálják megoldani, hogyan lehetne kiszűrni a dél-afrikai szurkolók vuvuzeláinak zúgását a focsimeccsek hangjából, a Google szembemegy velük. Egy új funkciónak köszönhetően a YouTube videomegosztóra feltöltött videók alá berakhatjuk a jellegzetes zajt.

A mérföldkőnek számító szolgáltatás nem érhető még minden videó alatt. A régi - feliratozást sem tudó - lejátszót használó klipeknél nem tűnik fel a foci ikon. A beágyazott videókat sem lehet vuvuzelásítani, a monoton zajt a dalok alá keverő szolgáltatás csak a YouTube oldalán kapcsolható be.
(origo)
 

Címkék: youtube videomegosztó vuvuzela

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr502106177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása