A szlovénok elleni meccs után Fabio Capello azt mondta, hogy előző este engedélyezte a játékosainak, hogy sörözzenek.

A nehézkes kezdés miatt (előbb 1-1-et játszottak az USA-val, majd 0-0-át Algériával) Fabio Capello, Anglia szövetségi kapitánya felhagyott egy korábbi elvével, és engedélyezte játékosainak, hogy sörözzenek a Szlovénia elleni meccs előtti estén.

"Engedélyeztem, hogy sörözzenek, kérdezzék csak meg őket" - mondta az olasz tréner újságíróknak. "Változtattam valamin és a fantáziámat használtam" - magyarázta Capello döntéséről. Arról nem beszélt, hogy hányan éltek az engedélyével.

A Guardian szerint Capello változtatása jól szimbolizálja azt, hogy Anglia fordulóponthoz érkezett: a szövetségi kapitány hajlandó volt felülbírálni magát, és a játékosok is felszabadultabban játszottak a szlovénok ellen.
(origo)

Címkék: angol capello válogatott foci vb fabio fociválogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr802105990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása