Pécs–Pogány | Két év után újraindult a korfui charterjárat. A főszezonra szóló ajánlat egyben egy burgaszi, azaz bulgáriai járattal is bővült.

– Az első járatok foglaltsága 90 százalék feletti, ugyanakkor az is igaz, hogy a későbbiekre nézve még van min dolgoznunk az értékesítést illetően. Az első tapasztalataink szerint a két éve már működött korfui járatra árnyalatnyival nagyobb az érdeklődés – mondta az első gép indulása kapcsán Hermányi Attila, a repülőgépes utazásokat szervező cég vezetője.

 

Mint elmondta, személyes kötődései miatt is nagy örömmel töltené el, ha az utazási iroda is hozzájárulhatna, hogy élet költözzön a pogányi repülőtérre. A vidéki kezdeményezés létjogosultságát mutatja, hogy a tegnap gépnek egri utasa is volt.

Az utazók között természetesen azok voltak többségben, akik Pécsről, illetőleg Baranyából indultak a „zöld szigetre”.


– Még soha nem repültem és nem láttam a tengert, most viszont mindkét vágyam egyszerre teljesülhet – mondta érdeklődésünkre a pécsi Harasztia Lászlóné. A hölgy elmondása szerint hatvanadik születésnapjára ajándékba kapta az utazást, amit még a tavaszi utazási börzén néztek ki. A választás fő szempontja a helyből induló repülő volt.

Az utazási iroda szervezésében szerdánként Korfura, csütörtökönként pedig Burgaszba indulnak pécsi járatok. A brazil gyártmányú harminc fős, turbópropelleres kisgép első lépésként főszezonban, augusztus végéig közlekedik.

További részletek a csütörtöki Dunántúli Naplóban!

(BAMA)

Címkék: airport reptér repülőtér korfu pécs–pogány charterjárat

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr552104727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása