Baranya | Mesefigurákat loptak a kertből, félreértésből durván megverte élettársát és barátját egy férfi, egy részeg férfi betörte a kocsma ajtaját - napi krimi Baranyából.

Mesefigurák tűntek el a kertből

Hófehérke és két törpe, valamint egy gomba szobor tűnt el egy vásárosdombói ház kertjéből a napokban. A tulajdonos feljelentést tett, kára tízezer forint. A rendőrség keresi a kerti díszeket és a tolvajt.

Félreértésből verte szét barátját és élettársát

Úgy megverte, megrugdosta élettársát egy szebényi férfi, hogy a nő kórházba került. Sérülései súlyosak, eltört a bordája. A férfit kihallgatták a rendőrök, azt mondta azon lett ideges, hogy  meglátta élettársát és cimboráját puszilkodni a saját házában. Nem kérdezett semmit, mindkettőjüket egymás után alaposan megverte. A férfi ellen súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás, a cimbora nem tett feljelentést, a kocsmában megbeszélték, hogy fatális félreértés történt.

Kórházba tombolta magát egy részeg férfi

Ököllel verte be egy kocsma üvegajtaját Nagytótfaluban egy helybéli férfi, mert nem szolgálták ki. A csapos kérte, hogy menjen el, de nem ment, sőt, megpróbálta elvenni mások italát. Végül a vendégek összefogtak, és kivitték az utcára. A férfi ezen lett ideges, bosszúból betörte az ajtót. Súlyosan megsérült, mentő vitte kórházba. A rendőrség garázdaság miatt indított ellene eljárást.

(BAMA)

Címkék: baranya krimihírek

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr932103709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása