Imre Vilmos vezetőedző szerint olyan a helyzet, mintha egyesek tudatosan akarnák ellehetetleníteni a szakosztályt. Úgy érzi, személyi ellentétek állnak a háttérben, de reméli, a város vezetői tartják magukat ahhoz, hogy a férfi kézilabdára szükség van. Hangsúlyozta: június 30-ig kell nevezni az élvonalbeli bajnokságba, és noha több kulcsjátékos is távozott a nyáron, az utánpótlás van olyan erős, hogy a középmezőnyt meg lehet célozni. Ehhez mintegy 80 millió forintra lenne szükség. "Két lehetőség van.

Elindulunk az NB I-ben, vagy visszalépünk, utóbbi esetben utolsóként bemegyek a csarnokba, és lekapcsolom a villanyt" - jelentette ki a tréner. Dorkota Lajos városfejlesztési alpolgármester a lapnak elmondta: a sportegyesület kapott 50 millió forintot, de ezt az összeget a közgyűlési szavazás alapján vissza kell téríteni. Mátyás Gábor, a Dunaferr SE ügyvezető igazgatója ezzel kapcsolatban megjegyezte, a tartozást június 30-ig kell rendezni, és várják a fejleményeket. "Ha fizetnünk kell, megszűnik a klub" - fogalmazott.
(Népszava)

Címkék: sport kézilabda dunaújváros

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr592088136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása