Megpofozta a buszsofőrt a suhanc

 2010.06.17. 09:47

A fiatalember két társával szállt fel a 83-as autóbuszra a Dugonics tér - Gogol utcai buszmegállóban. A fiatalok hangoskodtak, majd a 18 éves suhanc kinyitotta az ablakot és menet közben kilógott rajta. A sofőr megállt és rászólt az utasra, hogy így a busz nem megy tovább. A gyanúsított előre ment, szóváltásba keveredett a jármű vezetőjével, majd egy alkalommal meg is ütötte. Ezután leszálltak a járatról és elindultak a Mars tér felé.

A járőrök mindhárom fiatalembert megtalálták és előállították. Kiderült, hogy a 18 éves gyanúsított előző nap érettségizett, ezt ünnepelte barátaival. Ennek során vélhetően kábítószert is fogyasztott, ugyanis a gyorsteszt pozitív lett. A fiatalember ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és visszaélés kábítószerrel vétsége miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

Címkék: szeged buszsofőr

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr592088293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása