Tisztelt Szerkesztőség!
Nem elég, hogy Rácz Károly is Szász Jenő társaságában volt a cotroceni-i szégyen idején (amikor Erdély Romániához csatolását ünnepelték Basescuval), most ő is felsorakozik az erdélyi zsidók és agymosott magyarok mögé a Jobbik kitiltását követelve?
Mert az ő nevét látom a hírhedt szégyenlista 782. helyén... Közben meg rajta kívül öt kézdivásárhelyi írt még alá, ami a város 24 000-es lakosságának úgy 0,02%-a. Ezeknek az érdekeit képviseli az MPP-s polgármester? Hát hova jutott a céhes város? És hova jutott a "nemzeti", autonomista, "nemrmdsz"-es Magyar Polgári Párt?
Egy volt MPP-szavazó
A szerkesztőség válasza: Ha a polgármester nevével visszaéltek volna, eddig bizonyára kéri a neve levételét. Ha viszont csak most vette észre, még megteheti (ez esetben kérjük, jelezze nekünk is). Ha viszont ő írt alá, akkor azzal neki kell elszámolnia. Mi szívesen helyt adunk álláspontjának (egyúttal december elsejét is megindokolhatja) - de megkérdezhetik maguk a választók is, ha netán összefutnak vele a városban, elvégre az ő érdekeiket hivatott képviselni.
(Kuruc.info)

Címkék: erdély mpp kézdivásárhely antimagyarok

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr612086119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása