Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) három, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (FTP) által kötött szerződéssel kapcsolatban – erősítette meg az MTI információját a BRFK szerdán.
A BRFK sajtóosztálya az MTI-vel közölte: egy magánszemély még április 29-én tett feljelentést, miszerint a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság három olyan megbízási szerződést kötött, amelyeknél felvethető a hűtlen kezelés gyanúja.
A tájékoztatás szerint a feljelentés adatai alapján a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya elrendelte a nyomozást hűtlen kezelés bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, és az ügyben megkezdődött az adat- és információgyűjtés.
Dobson Tibor, az FTP parancsnokhelyettese az MTI érdeklődésére azt mondta: minden olyan adatot, dokumentumot, amely elősegíti a nyomozást, átadtak, illetve átadnak a nyomozóknak. Megjegyezte, zajlik egy belső revizori vizsgálat is, amelynek eredményét augusztusra várják, de mivel rendőrségi nyomozás folyik az ügyben, bővebb felvilágosítást nem adhat arról.
Az MTI információja szerint a csepeli tűzőrség vizesblokkjának két évvel ezelőtti felújítása, az egészségügyi szolgálattal történt megbízási szerződés, valamint az FTP szóvivőjének, Molnár Péternek a foglalkoztatási szerződével kapcsolatban tettek feljelentést, és ezek miatt indult nyomozás.
(MTI)

Címkék: fővárosi anyaország tűzoltóparancsnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr942087251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása