Újságírókat hallgattak ki tanúként a rendőrök Stohl András balesete kapcsán - tudta meg a Vasárnapi Hírek. A nyomozók azért kérdezték ki a bulvárlapok vezető munkatársait, hogy megtudják: honnan származnak a lapjaikban többször is megjelent információk arról, hogy a színművész környezetében többek között zenészek együtt fogyasztottak, sőt terjesztettek is drogot.
A rendőrségen hírzárlat van az ügyben, Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő ugyanakkor a tanúkihallgatások tényét nem cáfolta. A hazai szabályozás és a sajtótörvény szerint egyébként az újságíró nem köteles felfedni információforrását. A büntetőeljárásról szóló törvényben ugyanakkor nem szerepel, hogy mentesülne az információ kiadása alól az újságíró és hírforrása.
(FH)

Címkék: drog andrás stohl

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr752077864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása