A MIÉP elnöksége megütközve és felháborodva tapasztalja azt a balliberális eredetű és valószínűen fizetett ellenállást, amely egyes rádiók és tévék, és még a magyar közszolgálati rádió egyes híradásaiban is hangot kap. Ez az ellenállás szervezettnek látszik, és az új, kétharmados országgyűlési többséggel rendelkező kormány majdnem minden intézkedését, tervét kikezdi, de elsősorban a bejelentett bankadó ellen irányul – áll a Csurka István által jegyzett közleményben.
Az elsősorban külföldi tulajdonban lévő bankok azzal fenyegetnek médiamegbízottaik által, akiket, mint tudjuk, még maga Gyurcsány szervezett be a magyarellenes ligába, közpénzen, hogy a rájuk egyetemlegesen kiróni szándékozott 200 milliárdos nyereségnyírást visszahárítják az ügyfeleikre és ezzel megbénítják a magyar kibontakozást – áll a lapunkhoz eljuttatott közleményben, írja az MNO. Azaz megint a Fidesz lapja futtatja a vén bolonddá züllött írót, talán megpróbálják bevetni a Jobbik ellen az önkormányzati választáson is.
(Kuruc.info)

Címkék: fidesz miép istván csurka

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr372076719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása