Most már szinte bizonyos, hogy Schmitt Pál lesz Sólyom László utódja - írja a Népszabadság. A lap értesülései szerint Orbán Viktor személyesen lobbizott Magyar Olimpiai Bizottság és az Országgyűlés elnöke mellett.
A Fideszben azonban korántsem volt egység Schmitt személye körül. Kövér László például kerek-perec kijelentette: az egykori élsportoló egyszerűen "túl kevés" ehhez a poszthoz. A napilap hosszasan elemzi a potenciális jelölt életpályáját és egyéniségét.
"Az elegáns, jó kiállású, kifogástalan megjelenésű, hatvannyolc évesen is fess Schmitt karizmatikus sportvezető, kedvelt társasági ember, ha kell, zongorajátékával lepi meg a jelenlévőket, ha hangulatot kell oldani, akkor vicceket mesél. Főnökeivel rendkívül lojális, pontosan tudja, kinek mivel tartozik" - írja a Népszabadság.
(Barikád nyomán)

Címkék: fidesz sólyom schmitt lászló pál

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr132076903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása