Pécs | Még tart a politikai egyeztetés a háttérben, ezért nem tárgyalták a város és a PK Zrt közti szolgáltatási szerződést a szerdai gazdasági bizottsági ülésen. A megállapodási tervből új verzió készül.

A múlt heti közgyűlés után a gazdasági bizottság szerdai napirendjéről is levették a Pécs városa és a Pécsi Közlekedési Zrt. közti megállapodás tervét. Értesüléseink szerint a megállapodásról - amely egyebek közt 140 új busz beszerzését is meghatározza - a háttérben politikai egyeztetés zajlik a városvezető koalíció és az MSZP frakciója között. Úgy tudni, csütörtök reggel egy rendkívüli bizottsági ülés tárgyalja majd a szerződés részleteiről készülő új tervezetet.

A szolgáltató és a város megállapodása egyebek közt a város által vállalt, de 2005 óta nem teljesített pénzügyi kompenzáció rendezését is szabályozza. Úgy tudjuk, mintegy egymilliárd forintot fizetnének ki 3 évi részletekben, 2011 májusától kezdődően.

(BAMA)
 

Címkék: pécs pécsi közlekedési zrt pk

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr702069289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása