Idézzük a C-Press egyik központi vendégét, Harcoslányt (eredeti ITT):

„Valóban fosztogatni kezdtek Felsőzsolcán, s jónéhányat el is kaptak a kommandósok. Az is igaz, hogy a védekezésben nem vettek részt a cigányok, inkább szedegették a vízbe veszett állatok tetemeit és hódoltak az orvhalászatnak. Az is igaz, hogy úgy vélekednek a cigányok, hogy a rombadőlt házak, putrik helyett majd ad nekik az Orbán új házat. Érdekes epizód is történt. Alig helyezte el a mentőosztag az idős embert a csónakban, amikor a hátsó traktus felől már be is hatoltak a fosztogatók a házba. Egy rendőr visszament valamiért, s összetalálkoztak. A díszes csapat erőfölényében bízva megütötte a rendőrt, de nem számoltak vele, hogy a társai utánamennek. A kompánia most a fogda vendégszeretetét élvezi. A banda tagjai kisebbségiek. Mindezt honnan tudom? A rendőröktől, akiket kivezényeltek a védekezési munkálatokhoz.”

A támadással kapcsolatban bármilyen plusz információt megköszönünk. Informátoraink anonimitását a legmesszebb menőkig megvédjük.
(Kuruc.info)

Címkék: cigánybűnözés felsőzsolca c press

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr462069503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása