Elindult a Hírdobáló!

 2010.06.08. 16:57

Persze, aki idekattintott, az észrevette, de azért külön is mondjuk. Miért vágtunk bele? Úgy gondoljuk, sok embernek szüksége van valami másra, valami újra, amit nem ad meg a magyar média.

Az újságírók gyakran csak köpködnek valakire a nevünkben, akiről azt hiszik, hogy gyűlöljük. Mások meg éppen másokra köpködnek, különböző trágár szavak társaságában, de szintén a mi nevünkben. A média, ahogy a magyar politika nagy része, az egymás iránti gyűlöleten alapul. Mindenki mindenki ellen. Sokunkat ez már nem érdekel, szeretnénk valami mást, nyugalmat, célokat, értékeket. Nem gyűlölni akarunk, hanem építeni.

Túl sokat akarunk. Nem tudjuk, képesek vagyunk-e saját árnyékunkat átlépni, hiszen mi is ennek az országnak a szülöttei vagyunk, mi is ebben a világban nőttünk fel, itt sajátítottuk el az élet csínját-bínját. Magunkat is meg kéne haladnunk, és a feladat is túl sok. De ma csak a túl sok elég, ehhez a kalandhoz keresünk társakat minden olvasónkban.

(Hírdobáló)

Címkék: magyar értékek hírdobáló

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr502066072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása