Egy valószínűleg rosszul címzett elektronikus levélben az amerikai nagykövetség munkatársai bolondnak nevezték azt a veszprémi ügyvédet, aki azért nyújtott be keresetet az Amerikai Egyesült Államok ellen, mert civil édesapja egy második világháborús amerikai légitámadás során maradandó sérülést szenvedett – számol be a Magyar Nemzet.

Bősze Ferenc levelet írt Eleni Tsakopoulos Kounalakisnak, az Egyesült Államok budapesti nagykövetének, amelyben nemtetszését fejezi ki amiatt, hogy a követség munkatársai, „Erik” és „Sebi” egymás közötti levelezésükben úgy minősítették őt: „… az úr valószínűleg őrült”.
Bősze figyelmeztetett: keresetlevelét komolyan kell venni, ahogy Magyarországon is komolyan veszik azt a fenyegetettséget, amit az a 72 magánszemély által indított per jelent, amely a Magyar Államvasutakat is felelőssé teszi a második világháborúban Magyarországról elhurcolt zsidók haláláért, amiért megközelítőleg 250 milliárd forintot követelnek.
(HírTV)

Címkék: amerikai ferenc egyesült államok eleni tsakopoulos kounalakis bősze

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr592066934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása