Forradalom? Nemzeti Egyetértés? Rendteremtés? 2010. július 4-e megmutatta, hogy Orbán Viktor és sötét hátterű belügyminisztere, Pintér Sándor szavaikkal, ígéreteikkel szemben hazánkat egyes diktatúrákhoz közelítik. E napon ugyanis, hasonlóan a Gyurcsány-Bajnai-rezsim módszereihez, egy törvényes, bejelentett rendezvényen ártatlan magyar civilekre, a rendért, a jogállamért fellépő magyarokra uszítottak több száz állig felfegyverzett rohamrendőrt a budapesti Erzsébet téren – áll a Jobbik EP-képviselőjének közleményében, alább a folytatás.
Bár a Jobbik parlamenti képviselőinek és a nemzeti gárdisták helytállásának köszönhetően a rendőrterror mértéke nem érte el a tavalyit, sőt, az egyenruhás állami verőlegényekké süllyesztett rendőrök kénytelenek voltak végül meghátrálni, így is több mint hetven békés civilt bántalmaztak és hurcoltak el jogellenesen.
Ahelyett, hogy például Észak-Kelet-Magyarországra vezényelnék az adónkból ismét törvénytelenül fellépő kék ruhásokat, szükségállapotot vezetnének be az ország árvíz és kisebbségi-etnikai bűnözés sújtotta térségeiben.

Aggasztó hírek érkeznek a bíróságokról, ügyészségekről is. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően menetrendszerűen szabadlábon hagynak védekezni erőszakos, településeket rettegésben tartó cigánybűnözőket, vagy eljárást sem indítanak ellenük. A lopások, rablások, gyilkosságok Borsodtól Szabolcsig nem szűnnek, nem csökken a számuk, Marian Cozma gyilkosai vígan nyilatkozhatnak, bűntársaik egy része pedig már otthon van. A visszaeső bűnismétlő, drogfogyasztó, cserbenhagyó gázoló Stohl Andrásról a média zöme már csak azt sugallja, hogy "szegényt meghurcolják."

Eközben aki a tiszteletre méltó Magyar Nemzeti Gárda pólóját meri felölteni, azt paprikaspray-vel lefújják, ütik, előállítják.

Orbánékról lehullott a lepel. A Fidesz kormány ott folytatja sajnos, ahol Gyurcsány abbahagyta.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselőjeként mindent megteszek azért, hogy a nemzetközi közvélemény is megismerje a Fidesz-kormány igazi, gyurcsányi arcát is. A Jobbik EP-delegációja elvárja, hogy a Fidesz vezetői kérjenek bocsánatot a vasárnap jogtalanul megalázott emberektől és a Jobbik kezdeményezésére törvényi garanciával védje meg a kormány az ártatlan gárdistákat a hasonló támadásoktól.

Szegedi Csanád
európai parlamenti képviselő (Jobbik)
a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke
A Jobbik képviselőjének korábbi, gárdistákkal kapcsolatos közleményei, írásai megtalálhatóak a www.szegedicsanad.eu honlapon.

Címkék: jobbik szegedi csanád

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr902134616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása