Az Országgyűlés legtöbbször felszólaló képviselőinek pontos listáját láthatjuk ezen a linken, melyből kiderül: Gaudi-Nagy Tamást most épp egy hajszállal megelőzi Schiffer András, de a harmadik ismét egy jobbikos: Novák Előd.
Ha nem a felszólalások száma, hanem azok összidőkerete szerint rendezzük a képviselőket (ez többet is jelent, mint hogy ki hányszor beszélt két percig), akkor még tisztábban látszik: a Jobbiknak van a legtöbb mondandója.
(Ez a link a mostani állást mutatja, a későbbiekben a www.parlament.hu honlap bal oldali Napló rovatára kell kattintani, majd a "Legaktívabban felszólaló képviselők" menüpontra, végül bármiféle szűkítés nélkül csak legalul a Lekérdezés gombra.)
Kuruc.info

Címkék: parlament jobbik gaudi nagy tamás novák előd

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr242146159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása