Az idióta öltözékben, abnormális pozíciókban kéjelgő mutánsok inkább húzódjanak el a társadalom sötét árkába és éljenek, ahogy akarnak, de ne mutogassák szánalmas lényüket. A Szentírás egyértelműen elítéli a "szodomitákat", és Jézus Krisztus is súlyos bűnnek tartja az azonos neműek "szerelmét". Ezek az emberek betegek és betegségek forrásai. Nem az életre, hanem a halálra szól a kapcsolatuk. Szaknyelven szólva: a halál társadalmát építik.


Tisztelt Szerkesztőség!

Úgy is, mint hittanár-nevelő, úgy is, mint négy gyermekes anya tiltakozom a „melegek” demonstratív felvonulása ellen! Szégyen-gyalázat, hogy a magát keresztény értékrendűnek nevező, s a különböző hivatalos iratokba Isten nevét is belefoglaló kormány, valamint a rendőrség hozzájárul ehhez a közbotrányokozáshoz, a közszemérem súlyos megsértéséhez!

Tisztelettel adózom azoknak az országoknak és városoknak, ahol a „melegek” kártékonykodását egyértelműen elutasították. Miért kell nekünk ebben a jobb sorsra érdemes hazában mindezt eltűrnünk? Hát nem a többségé ez az ország? A normális, az Isten által életre predesztinált párkapcsolatban, családban élőké? Ezek az emberek betegek és betegségek forrásai.

Megrázkódtatások, gyermekkori rossz tapasztalatok, valamilyen hormon hiánya vagy fordítva vezetnek ehhez a másságos állapothoz. Nem egy homokos párt ismertem, és mindnek ilyen meghatározottságok miatt alakult ki a ferde hajlama. Mert ez ferde hajlam és nem tisztelendő másság.
Ezt tisztelni sohasem lehet és nem is szabad. Tisztelni nem ilyen dolgokért kell embertársainkat. Ami pedig a legjobban bosszant, az, hogy gátlástalanul, ízléstelenül felöltözve, gusztustalan pozitúrákban vonul ez a sok szerencsétlen - és erre még "büszke" is.

Kedves homokos és leszbikus polgárok!

Nincs amire büszkék legyenek. Büszke a férfi és nő közötti szép szerelemre, szép gyermekekre, jó házaséletre, szakmai sikerekre lehet az ember.

Nem az életre, hanem a halálra szól a kapcsolatuk. Nem a társadalom fejlődése, hanem visszafejlesztése a céljuk, hiszen utódot világra hozni sohasem fognak. De ne is fogadjanak örökbe egy ártatlan gyermeket sem, mert megrontott életű, szerencsétlen emberré teszik azt is.
Ehhez Önöknek nincs joguk, mint ahogy a világnak mutogatni beteges hajlamaikat sincs!

Ha visszafogottan, nem hencegve élnének, eltűrnénk Önöket és senkit sem érdekelne a szerelmi életük. De így igen. És ezt kikérem magamnak minden jóérzésű, családban élő embertársam nevében.

Az én gyermekeim és unokáim ne ilyen gyomorfordító látványt kapjanak, ha az Andrássy úton végigmennek. Ez közszeméremsértés, és büntetni kellene.

Tisztelt Keresztény Értékrendű Kétharmados Kormányunk!

Érdekli Önöket egyáltalán, hogy a választópolgárok mit szeretnének, miután hatalomra emelték Önöket? Csak azt, hogy a demonstratív kifelé-véleményük valóságos tettekben realizálódjon. Ha keresztények a szó nemes értelmében, akkor ennek jegyében legyenek szívesek egyszer és mindenkorra betiltani az ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket. A szerelmi irányultság magánügy, és a többség akarata a meghatározó! Ehhez kellene tartaniuk magukat.

Molnár Gabriella
(Kuruc.info)

Címkék: olvasói levelek hittanár nevelő

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr182145867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása