A tót rendőrség egész éjszakán át tartó hajsza után hajnalban agyonlőtt egy fegyveres bűnözőt, és kiszabadította az általa túszként magával hurcolt két rendőrt.

Vasárnap késő este, a Pozsonytól keletre fekvő Vágkirályfán egy rendőr és egy rendőrnő rutinellenőrzés céljából megállított egy személygépkocsit két férfi utassal.
Amikor megállapították, hogy a gépkocsi vezetője körözött bűnöző, az illető gázt adott és elhajtott. A rendőrök üldözőbe vették, de a menekülő bűnöző autójával végül egy út menti oszlopnak ütközött. A rendőrök a sofőr útitársát elfogták, a bűnöző azonban egy közeli házba menekült. Amikor a rendőrök ott őrizetbe akarták venni, ő lőfegyverrel fenyegetve arra kényszerítette őket, hogy szálljanak be vele együtt a rendőrautóba.
Ezután a férfi két túszával egész éjszaka céltalanul autózott több járáson át, míg végül egy különleges rendőri egység Nagysurányban végzett vele, és kiszabadította a túszokat.
Jan Packa rendőrfőnök elmondta, hogy a rendőrség megpróbált tárgyalni az emberrablóval, de ez nem vezetett eredményre. Ezért úgy döntöttek, hogy mesterlövészeket vetnek be, mivel a férfi megsebesíthette, sőt meg is ölhette volna az általa fogva tartott két rendőrt. Az akcióban az elrabolt rendőrnő könnyű sérüléseket szerzett, társa pedig sértetlenül került ki a hajszából.
(MTI nyomán)

Címkék: felvidék

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr492147183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása