Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú profiökölvívó-világbajnoka, Mike Tyson kizárta annak a lehetőségét, hogy valaha ismét szorítóba lépne.

"Mindent összevetve jó formában érzem magam, de az egészségi állapotom miatt többé nem húzhatok bokszkesztyűt. Alkoholizáltam, drogoztam, de mostanra leszámoltam ezekkel a szenvedélyekkel és megpróbálom erősebbé tenni mindazt, ami még maradt bennem. Nem akarok edző lenni. Ehhez egyfajta különleges adottság kell. Nem valószínű, hogy valaha erre a pályára lépek. Nem érzem magam szupersztárnak, egyszerűen csak élek. Ma már inkább azt érzem nagy dolognak, ha beteg gyerekeken segíthetek. Ez a legnagyobb tett, amit életemben véghez vittem. Ami korábban történt, annak többé semmi jelentősége ehhez képest" - nyilatkozta a 44 éves, egykori rettegett ütőgép, akiről az elmúlt időkben felröppent a pletyka, hogy ismét edzésbe állt.

Forrás: Profiboksz.hu

Címkék: boksz profi boksz mike tyson

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr342140317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása