Négyen estek ököllel a rendőrnek, arcsérüléseket szenvedett

Provokáltak egy szolgálaton kívüli rendőrt a siófoki Petőfi sétányon, aki az őrmester-igazolványát felmutatva akarta letudni a verbális bántalmazást, de ököllel estek neki.

Két civil társával szórakozott szolgálaton kívül egy 24 éves őrmester a siófoki Petőfi sétányon csütörtök hajnalban. Egy ötfős társaság provokálta a kisebb csapat tagjait. Az őrmester a rendőrigazolványát felmutatva akart véget vetni a szóban kibontakozó csetepaténak, de nem fejezték be a szóbeli vegzálást. A rendőr megpróbálta értesíteni a helyi rendőrkapitányságot, ekkor négyen nekitámadtak. A rendőr nyolc napon túl gyógyuló szem- és arcsérüléseket szenvedett, de a társai is megsérültek.

Az ötfős társaságból ketten elfutottak, de a kiérkező rendőrök egy 19 éves, egy 20 éves és egy 22 éves budapesti személyt előállítottak a siófoki rendőrkapitányságon. Az ügyben a Kaposvári Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást.
(MNO)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr512139588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása