Joachim Löw német szövetségi kapitány szerint más lett volna a játék képe, ha a spanyolok ellen eltiltott Thomas Müller játszhatott volna.

"Egy játékost bármikor eltilthatnak. Müller az elmúlt meccseken rendkívül veszélyesen játszott, gólokat szerzett. Olyan játékos, aki sokszor kerül helyzetbe, de a védekezésből is kiveszi a részét" - mondta Löw a spanyolok elleni meccs után.

Miroslav Klose azt mondta, hogy az volt a tervük a meccs előtt, hogy minél korábban mezőnyfölényre tegyenek szert. Sajnos ez nem jött össze. A spanyolok nagyon jól passzoltak, és amikor végre megszereztük a labdát, már túl fáradtak voltunk gyors támadásokat vezetni" - állította Klose.

"Évek óta együtt játszanak, nagyon összeszokott a játékuk. Egyszerűen jobb csapatuk van" - jelentette ki Klose, aki a szombati bronzmeccsen rekordbeállítást jelentő tizenötödik vb-góljáért hajthat.
(origo)

Címkék: foci vb német fociválogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr162137937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása