Pólót kér a Gárda

 2010.07.07. 21:10

Az alábbi felhívás közzétételére kérték fel szerkesztőségünket:
Adjon az Isten!
A Magyar Nemzeti Gárda kéréssel fordul azokhoz, akik egyetértenek céljaival, szimpatizálnak gárdistáival. Mivel a kormányzat egy koncepciós eljárás keretében, mondvacsinált ürüggyel lefoglalta az általunk megrendelt pólókat, így összetartozásunk kifejezésének lehetőségétől fosztott meg minket.
Kérjük szimpatizánsainkat, hogy aki teheti, egy olajzöld színű, zseb nélküli, galléros póló küldésével segítsen a nagy nyilvánosság előtt is megjelenni a nemzeti tábor egyik szimbolikus közösségének, a Magyar Nemzeti Gárdának.
Az adományokat a Jászi Mari téri Képviselői Irodaház Jobbik képviselőcsoportjának 434-es szobájába várjuk személyesen vagy postai úton az 1357 Budapest, Széchenyi rakpart 19. címre.
Nagylelkű segítségüket előre is köszönjük!
Szebb jövőt!
Magyar Nemzeti Gárda

Címkék: magyar nemzeti gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr252136970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása