Ősszel folytatódik Berta Attila pere, miután az egyik fontos tanú nem jelent meg a Pécsi Városi Bíróságon kedden. Az egykori Tolna megyei, majd budapesti rendőrfőkapitány 2008 decemberében halálra gázolt egy nőt Szekszárdon.
Hajdu István, a Pécsi Városi Bíróság elnöke elmondta: a keddi tárgyalási napon tanúkat, valamint műszaki és orvosi igazságügyi szakértőket hallgattak meg. Az egyik fontos tanú, egy idősebb hölgy azonban nem jelent meg a bíróságon, ezért a tárgyalás ősszel folytatódik, ítélet is akkor várható.
Berta Attila 2008. december 18-án este egy kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el egy 60 éves asszonyt a szekszárdi Szent István téren. A szerencsétlenül járt gyalogos olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kórházba szállítás után meghalt.
Berta Attila 1991-től Tolna megyei rendőrfőkapitány, majd 1997. január 6. és 1998. augusztus 1. között Budapest főkapitánya volt. 2002-től az ÁPV Zrt. biztonsági igazgatójaként dolgozott.
(MTI)

Címkék: rendőrbűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr142134763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása