Az alább olvasható cikk elé bevezetésképpen csupán a következő, közismert eseteket említenénk:
- a barcsi cigánykurva/zsebtolvaj-felpofozó srácok
- az autókat karcoló környezetvédő
- a pátkai bűnözőcigányok által megrendezett gyújtogatással vádolt polgárőrök.
Őket (fehérek) mind-mind hosszú időre előzetesbe vágták (a barcsi srácokat ki se engedték egy percre se). A sokkal-sokkal durvábbakat elkövető cigányok? Esetükben csak kivételes esetekben merül fel az előzetesbe vágás lehetősége. Nem csak jelen esetben – ugye, emlékszünk még a csepeli lincselőkre? A tiszaroffi gyilkos cigány felbujtóira és bűnsegédeire? Vagy éppenséggel Kozák Rajmundra? (Konkrét hivatkozások ezen esetekre ITT és ITT, ha valaki nem ismerné őket.) Egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy cigányfajvédőinknek igaza van akkor, amikor azt állítják, hogy szegínromákokat aránytalanul durvábban bünteti a magyar jogszolgáltatás. Ahogy mindezen példákból is látható – nem.

Ha az ember fehér, akkor már azért lecsukják, mert meg merészel karcolni autókat. Ha meg cigány, akkor sokszor még gyilkosságért sem. „Gratulálunk”, Pintér!
Bíróság előtt a brutális rabló

Kiskunhalason a bíróság megkezdte a tárgyalását annak a két férfinek az ügyében, akiket azzal gyanúsítanak, hogy Majsán betörtek egy 79 éves asszonyhoz.

Az idős nőt verték, fojtogatták (Kuruc.info: tipikus cigány bűnelkövetési módszer – nekik a nemcigány [gádzsó] élete, testi épsége mit sem ér, ezért alkalmazzák a teljesen felesleges [megfélemlítéssel is kiszedhették volna áldozatukból, hol tartja értékeit] erőszakot, verést, fojtogatást), majd 210 ezer forinttal, egy telefonnal és egy nyaklánccal távoztak. A román állampolgárságú vádlottak közül csak a rablással gyanúsított – előzetes letartóztatásban lévő – J. Ferenc jelent meg a bíróságon, az orgazdasággal vádolt V. Levente nem.

– A bíróság azért sem tudta érdemben tárgyalni az esetet, mert J. Ferenc ragaszkodott ahhoz a jogához, hogy anyanyelvén, románul tehessen vallomást. Igényét nem jelezte előre, így nem tudtunk ilyen gyorsan tolmácsot keríteni – mondta el Krammer Ágnes ügyész. Az ügy tárgyalása októberben folytatódik.
(BAON)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr532129753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása