A szervezők becslései szerint csaknem egymillióan csatlakoztak a szombati londoni buzifelvonuláshoz.

A felvonulás - amelyen részt vett Boris Johnson, a brit főváros az idióta MTI szerint "konzervatív" (!) polgármestere is - a Baker Streetről indult, végigvonult az Oxford Streeten és a Regent Streeten, és a Piccadillyt érintve a Trafalgar tér volt a végállomás, ahol hatalmas színpad várta a betegeket, folyamatos koncertekkel és színpompás táncelőadásokkal.
A rendezvény alkalmából a londoni belváros jelentős részét lezárták és átadták az közszeméremsértő fartúróknak; így a kormányzati negyed főutcáját, a Whitehallt is a gusztustalan sokaság vehette birtokába. A Whitehallról nyílik a brit miniszterelnöki rezidenciának otthont adó kis utca, a Downing Street.
Boris Johnson polgármester - aki minden évben a menet élén halad - kijelentette: "a londoni melegparádé az év legnagyobb várakozással övezett eseményei közé tartozik". A konzervatív politikus (ismétli meg az MTI) hozzátette: büszke arra, hogy "Londonban mindenki vállalhatja önmagát".
(minősíthetetlen színvonalú MTI nyomán)

Címkék: melegfelvonulás buzifelvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr152128511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása