Bár Szikora János távozik az APEH éléről, továbbra is marad az adóhatóság állományában, így nincs ok pluszkifizetésekre - írja a Népszabadság.
Lapinformációk szerint a menesztett elnök 43 millió forinttól plusz hathavi végkielégítéstől esik el, ha menesztésével megvárják a kormánytisztviselőkről szóló törvény életbelépését. A Népszabadság úgy tudja: Szikora munkaszerződésében 8 havi végkielégítés szerepel, és kinevezése határozott ideig, 2013-ig szól, ezért a hátralévő időszakra járó fizetését meg kellene kapnia a jelenleg érvényes köztisztviselői törvény szerint.
Az APEH elnökét hétfőn mentette fel a nemzetgazdasági miniszter a Malév eladásával kapcsolatban. A vizsgálat szerint Veres János korábbi pénzügyminiszter bizalmasának két éve nem lett volna joga leállítani az orosz résztulajdonban lévő légitársaság tartozásának behajtását.
(HírTV)

Címkék: apeh jános szikora

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr842118450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása