A Román Televízió Vezetőtanácsának élére Cătălin Babát, a miniszterelnöki hivatal volt elnökét és Emil Boc kormányfő egykori tanácsadóját jelölték. A Román Rádió Vezetőtanácsának elnöki posztját Adelina Rădulescu, a NewsIn volt főszerkesztője töltheti be.

A jelöltek személye a kormány ma délelőtti ülésén dőlt el. A Román Televízió Vezetőtanácsának helyettes póttagja Cosmin Irimieş lehet, aki jelenleg adjunktus a Babeş-Bolyai Tudományegyetemen. A Román Rádiónál ugyanezt a funkciót Klein József töltheti be.

Klein József jelenleg Markó Béla miniszterelnök-helyettes kommunikációs tanácsadója. Emigráció alatt dolgozott a BBC-nél, az Amerika hangjánál és a Szabad Európa Rádiónál, hazatérése után pedig többek között az N24 televíziónál és a România Liberă napilapnál.

manna.ro/agerpres

Címkék: rádió román

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr692115900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása