Levélváltásunk az OTP-vel

 2010.06.28. 21:18

Mint ismeretes, egy olvasónk Nagy-Magyarországgal és címerrel díszített egyedi bankkártyát akart készíttetni az OTP-nél, de a feltöltött képét visszadobták, szerintük ugyanis tiltott jelkép a történelmi Magyarország és a piros-fehér-zöld.
Egy másik olvasónknak korábban legyártottak egy ilyen kártyát, most azonban az OTP az ügyfél többszöri kérésére is megtagadta annak elkészítését. Magyargyűlöletből ötös.
A mai napon hírportálunkat is megkereste a bank - alább levélváltásunk kommentár nélkül.
feladó Szabó Judit <kommunikacio@otpbank.hu>
címzett "szerk@kuruc.info" <szerk@kuruc.info>
dátum 2010. június 28. 12:51
tárgy OTP Bank

Tisztelt Szerkesztőség!
 Az „OTP: Tiltott tartalom a piros-fehér-zöld, a történelmi Magyarország és a magyar címer (de a Raiffeisen se jobb)” cím alatti írások az OTP Bank ügyfelének küldött leveleket tartalmaznak az egyedi képpel ellátott bankkártyákról. A leveleket aláíró banki munkatársak személyiségi és személyes adatainak védelméhez fűződő jogait sérti nevük nyilvánosságra hozatala, ezért ismételten és nyomatékosan kérjük, hogy a bemásolt levelekben nevüket töröljék, vagy más módon tegyék felismerhetetlenné.
Üdvözlettel:
Médiakommunikációs osztály
Válaszunk:
feladó Kuruc.info hírportál <szerk@kuruc.info>
címzett Szabó Judit <kommunikacio@otpbank.hu>
dátum 2010. június 28. 15:16
tárgy Re: OTP Bank

Tisztelt OTP-alkalmazott!
Az emilt mi nem tudjuk hivatalos felkérésnek elfogadni, kérjük írjon ezügyben szerkesztőségünk hivatalos címére, mely a következő: 54295722 Nicaragua, Utyulu Putyulu 178.
Köszönettel
A Kurucok
(Kuruc.info)

Címkék: otp levélváltás

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr472117015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása