Igazi futballháborúra készültek ma Anglia és Németország lelkes szurkolótáborai, ám közel sem lett olyan drámai a mérkőzés, mint azt a szaksajtó előzetes hangulatából következtetni lehetett.
Mind a németek, mind az angolok az első húsz percben csak kóstolgatták egymást, aztán semmi perc alatt két gólos előnyre tett szert Németország. Az angolok az első félidő végére megnyomták az iramot, be is találtak Neuer kapujába, nem sokkal később pedig a felső lécről a gólvonal mögé pattant az angol játékos lövése, de az asszintes érthetetlen oknál fogva nem adta meg.
A második félidőben aztán a németek két gyors ellentámadásból mind a két alkalommal betaláltak, így 4-1-re vezettek már, az angolok lelkének ez már túl sok volt, összeomlottak. A mérkőzés végére Podolskiék nyugodtan passzolgathattak, alig kellett megküzdeniük a rájuk támadó angolokkal. Bár Angliától elvettek egy gólt, a mérkőzést megérdemelten nyerték meg a németek.
Németország-Anglia: 4-1.
(Kuruc.info)

Címkék: anglia sport foci németország foci vb

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr152114130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása