Feltűnően kesztyűs kézzel, már-már simogatóan bánt a kokain- és viszkiélvező Stohl Andrással az MSZP holdudvarába tartozó Stop nevű hírportál. A finomkodó hangvétel hátterében minden bizonnyal a lap főszerkesztőjének kábítószer iránti vonzalma állhat, szerinte ugyanis: „füvezni igenis jó!”
Bohus Péter néhány hónapja került a szocialisták reklámlapjának főszerkesztői székébe, miután elődjéről, Mátay Lászlóról kiderült: sáros BKV-ügyben (2007-ben pél­dául közel harmincmillió forint értékben kötött szerződéseket cégével a közlekedési vállalat). Bohus azt megelőzően az Index munkatársa volt, ahol elnézték neki, hogy a marihuána-fogyasztást propagálja, sőt „jó” példával járjon elől a kábításban. Bohus ugyanis maga is kábítószer-fogyasztó, szabadidejében a népbutító Kendermag Egyesület egyik vezetőjeként harcol a „szép, új, drogos világért”, s mint ilyen, 2005 májusában a következő kijelentésre ragadtatta magát a „szervezet” egyik rendezvényén: „füvezni igenis jó!” Neki bizonyára…
Bohus egyébként annyira szemtelenné vált a szívás okozta kábulat következményeként, hogy 2005 tavaszán – két kendermagos vezetőtársával egyetemben – besétált a rendőrség Teve utcai székházába, és feljelentette önmagát, mint kábítószer-élvezőt. Na, ezen a tökös legényen, ezen az erkölcsi géniuszon akadt meg a szocik szeme, mint főszerkesztői feladatra (szerintük) alkalmas emberen, és - Mátay bűnügyi buktáját követően - megtették a Stop szakmai vezetőjének.
Az MSZP és Bohus Péter főszerkesztő között egy közös pont biztosan van: mindkettő megszívta…
P. L.
(Kuruc.info)

Címkék: zsidóbűnözés antimagyarizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr612114121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása