A Népszabadság értesülése szerint nemcsak az országos rendőrfőkapitány, hanem két helyettese és több megyei főkapitány, valamint a budapesti rendőrfőkapitány is távozik posztjáról.
A lap úgy tudja, az Országos Rendőr-főkapitányságtól Bencze József mellett távozik Házi István bűnügyi és Samu István közbiztonsági főigazgató is. A bűnügyi főigazgatói tisztségre Petőfi Attila dandártábornok, a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója az esélyes, míg Papp Károly dandártábornok, a Készenléti Rendőrség parancsnoka a közbiztonsági főigazgatói poszt várományosa.
A Népszabadság értesülései szerint valószínűleg távozik posztjáról Tóth Gábor vezérőrnagy, Budapest mostani főkapitánya is, akit Tóth Tamás ezredes, jelenlegi V. kerületi kapitány válthat. Bodnár Zsolt dandártábornok, a BRFK bűnügyi vezetőjének utóda a lap szerint Fülöp Valter, a XII. kerület jelenlegi kapitánya lehet, és változás várható több megyei rendőr-főkapitányság vezetésében is.
(MTI)

Címkék: fidesz országos rendőr főkapitányság

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr862111388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása