Mindössze öt percig tartott Szentpéterváron a homárpartizánok tüntetése, amelyet a rendőrség gyorsan, elhanyagolható ellenállás mellett letört.
A kéttucatnyi fartúró az Ermitázs múzeum belső udvarán gyűlt össze az akcióra, de engedélyt nem kapott rá, ezért feloszlatták őket. Hat embert előállítottak. A deviánsok a turistáknak mutatták a felirataikat, amelyekentovábbi erkölcsrombolást követeltek. A hatóságok arra hivatkozva tagadták meg többször is az engedély kiadását, hogy minden javasolt helyszín már foglalt.
A szervezők el akarták kerülni az összecsapást a normálisokkal, ezért a helyszínt többször is megváltoztatták, és csak az utolsó pillanatban értesítették a mozgósított sajtót, hogy hol lesz az esemény - magyarán féltek a fartúrók, jól tudták, hogy nem szeretik őket.
A turisták közül többen nehezteltek a tüntetés miatt az AP jelentése szerint. Röviden: nem jött be a buziknak, nem ölelte őket senki a keblére. Milyen lenne  Budapest, ha ezt mi is elérnénk végre?
(Index nyomán)

Címkék: oroszország szentpétervár

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr492111978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása