Hatala Jószef altábornagy váltja Bencze Józsefet az Országos Rendőrfőkapitányság élén - írja a Népszabadság. A lap szerint leváltják a főkapitány két helyettesét, és Tóth Gábor budapesti rendőrkapitánynak is mennie kell.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdai állománygyűlésén mutatja majd be Pintér Sándor belügyminiszter az új rendőri vezetőket. A Népszabadság rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, Bencze József országos rendőr-főkapitányt Hatala József altábornagy, az ORFK 2006-ban nyugdíjazott közbiztonsági főigazgatója váltja a poszton. A lap szerint távozik Bencze két helyettese, Házi István bűnügyi és Samu István közbiztonsági főigazgató is.

A Népszabadság azt írja: több megyei vezetővel együtt valószínűleg távozik a budapesti rendőr-főkapitány, Tóth Gábor is, akinek a helyére Tóth Tamás ezredes, V. kerületi rendőrkapitány esélyes.

(origo)

Címkék: tóth gábor brfk józsef bencze orfk személycsere orbán kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr912111143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása