Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető szerint a Jobbik a társadalmi várakozásokon felül teljesít a parlamentben.

A Jobbik eddigi országgyűlési munkáját értékelő, Hegedűs Tamás frakcióvezető-helyettessel közösen tartott szerdai sajtótájékoztatóján Vona Gábor azt mondta: "el tudták simítani" azokat, a választási kampány során a sajtóban és a társadalomban megfogalmazódott aggályokat, hogy "hogyan fog viszonyulni egy szélsőséges párt a parlamenthez".

Szavai szerint bebizonyították, hogy radikális nemzeti pártként képesek a parlamenti játékszabályok szerint működni, de eközben megőrizték radikalizmusukat és tabudöntögető stílusukat. Hozzátette: azokat az aggályokat is eloszlatták, hogy az Országgyűlésben a Jobbik elveszíti önálló arculatát. Vona Gábor úgy látja, ma Magyarországon a klasszikus értelemben a Jobbik testesíti meg a parlamenti ellenzéket.
(MTI)

Címkék: jobbik gábor vona

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr892104069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása