Úgy tűnik, cigányaink ugyanúgy bűnöznek, mint pár hete-hónapja, azaz Pintér Sándor állítólagos rendcsinálása előtt. Rendőrökre támadásról például 14-én tudósítottunk (a zsaruk szeme láttára való, csömöri biztonsági-verésről meg tegnap), szintén a kéthetes moratórium lejárta után.

Persze, minden pofon mellé nem lehet rendőrt állítani, az viszont legalábbis beszédes, hogy cigányaink még csak véletlenül sem fogják vissza magukat, ha egyenruhásokkal kerülnek szembe. Márpedig ezt egy-két nagyon kemény cigányveréssel, esetleg közéjük lövetéssel simán el lehetne érni. Ha a sünök lelőnék a rájuk támadó orkokat, mint a kutyákat (ahogy azt minden normális országban teszik), ennek híre pillanatok alatt elterjedne illatosék között, és utána mindegyikük haptákba vágná magát, ha zsernyákkal találkozik. Ezt vajon miért nem látja be Pintér? Csak párszor kell kőkeményen odacsapni a cigányoknak, és akkor pár évig azok kussolnak, békén hagyva a pékeket.
A mai (!!) cikkben ráadásul a következő is elhangzik: " Mind gyakrabban éri a kollégáimat inzultus.". Nesze neked „csökkenő bűnözés”!

Az eredeti cikk:
Családtagok és szomszédok vették körbe a rendőröket

Rendőrnőt karmolt meg egy fiatalkorú hölgy Siófokon. Hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás ellene. A lány két a sötétben eltűnő utastársát védte az akcióval.


Autós üldözés fajult karmolássá – tudta meg a Sonline.hu Lengyel Róbert siófoki rendőrkapitánytól. A Balaton-part közelében figyeltek fel a járőrök péntek éjszaka egy gyanúsan lassan mozgó autóra. Meg akarták állítani és ellenőrizni, ám az autó sofőrje gázt adott. Filmbe illő üldözés kezdődött, a gépkocsi a déli városrész egyik utcájáig száguldott, ott két alak kiugrott belőle és eltűnt az egyik ház udvarán.

A rendőrök üldözőbe akarták venni őket, ám pillanatok alatt családtagok és szomszédok vették körbe az egyenruhásokat, és hangosan szidalmazták őket. Egy nő a rendőri felszólítás ellenére kivett valamit a nyitva hagyott autóból. A ruházatátvizsgálásnak azonban ellenállt, dulakodni kezdett az intézkedő rendőrnővel, akit meg is karmolt. A harcias lányt hivatalos személy elleni erőszak miatt, szintén fiatalkorú társát becsületsértés miatt állították elő a kapitányságon.

Mind gyakrabban éri a kollégáimat inzultus. Erőszakos fellépés esetén hivatalból teszünk feljelentést, becsületsértés esetén ezt a rendőr döntheti el – mondta Lengyel Róbert rendőrkapitány. „Általában élnek ezzel, amit magam is maximálisan támogatok. Gátat kell vetni az ilyen eseteknek, nem maradhatnak következmények nélkül” – tette hozzá. A kapitánytól a lap megtudta: az üldözőbe vett autó utasterében egy feszítővasat is felleltek.
(MNO)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr932094260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása